Honda gek en geniaal, de twee H's van Pellegrini

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Keisuke Honda kan briljant voetballen, daar twijfelt helemaal niemand aan. Dat bewees de Japanse middenvelder van AC Milan zondagavond in een oefenpotje met Valencia (2-1 voor de Spanjaarden) nog maar eens. Hij zorgde met een prachtige vrije trap voor de 1-1. Maar wat was hij in hemelsnaam aan het doen bij die twee corners...?

'Ik denk dat de spelers vandaag hungry and humble waren. En dat hebben we nodig ook, willen we doorgaan met prijzen winnen en onszelf verbeteren'
• Manchester City-trainer Manuel Pellegrini sprak na de gewonnen wedstrijd tegen Newcastle United van de twee H's. Hij vond zijn spelers hongerig en bescheiden. En inderdaad: in het Nederlands zijn dat dus niet twee H's. Laten wij er dan maar begerig en bescheiden van maken: de twee B's.

• De nederlaag van Manchester United tijdens de seizoenopening in eigen huis tegen Swansea City zorgde voor ludieke krantenkoppen in de Engelse media. Hieronder een paar opvallende koppen naar aanleiding van de 'valse start' van manager Louis van Gaal.

• Ook de internationals van Oranje dagen elkaar via Socia Media uit. Nu is het afwachten of Robin van Persie en Wesley Sneijder de challenge van Nigel de Jong aanvaarden. De middenvelder van AC Milan daagt het duo uit voor de ALS Ice Bucket Challenge nadat hij zelf een emmer met ijskoud water over zijn hoofd gooit. Met deze actie wordt aandacht gevraagd voor de ongeneeslijke ziekte ALS. Deelnemers doneren minimaal 75 euro aan een stichting die onderzoek doet naar de ziekte.

• Het moest een keer gebeuren.... Santi Cazorla mag zich hoogstwaarschijnlijk de eerste voetballer noemen die door een scheidsrechter in het gezicht is gespoten met vanishing spray.

• Maar je kan het nog slechter treffen. Daar weet Ashley Young inmiddels alles van. Waar Santi Cazorla werd gesprayed, kreeg de aanvaller van Manchester United wel iets heel onsmakelijks binnen.....

Thomas Vermaelen en zijn beeldschone vriendin Polly willen zich zo snel mogelijk settelen in Barcelona. De 28-jarige Belg werd de voorbije dagen dan ook gespot terwijl hij enkele woningen aan het bekijken was.

'Het was intens, maar plezierig.'
Feyenoord-aanvaller Colin Kazim-Richards heeft genoten van zijn eerste training in Rotterdam-Zuid. Wanneer de fans de nieuwste aankoop kunnen bewonderen in De Kuip is echter nog de vraag.

Honda gek en geniaal, de twee H's van Pellegrini
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.