Holtby moet Van der Vaart gaan bijstaan bij HSV

Reacties

Twee dagen na de pijnlijke nederlaag tegen SC Paderborn is er bij Hamburger SV aanleiding voor positief nieuws. Lewis Holtby komt naar Die Rothosen.

Holtby moet Van der Vaart gaan bijstaan bij HSV

Volgens directeur Dietmar Beiersdorfer meldt Holtby (23) zich maandag in Hamburg voor de laatste formaliteiten, waaronder een medische keuring. Met de komst van de Duitse international van Tottenham Hotspur krijgt trainer Mirko Slomka de beschikking over meer creativiteit.

Zaterdag in de thuiswedstrijd tegen SC Paderborn (0-3) bleek daaraan een tekort, zeker nadat Rafael van der Vaart na ruim een half uur met een kuitblessure het veld had moeten verlaten. De Oranje-international verwacht over twee weken tegen Hannover 96 weer van de partij te zijn.

Daarnaast heeft HSV nog goede hoop bij Bayern München de negentienjarige Julian Green te kunnen weghalen. De Amerikaanse aanvaller, die op het WK tegen België scoorde, kan als huurling in Hamburg op meer speeltijd rekenen.

Daarentegen neemt HSV afscheid van Milan Badelj. De Kroatische WK-ganger staat aan de vooravond van een overstap naar Fiorentina. Alleen een medische kruising staat de transfer van de Bundesliga naar de Serie A nog in de weg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.