Hoffenheim stelt Nagelsmann (28) aan als opvolger Stevens

Reacties

Enkele maanden eerder dan gepland heeft 1899 Hoffenheim de 28-jarige Julian Nagelsmann aangesteld als hoofdtrainer. De huidige coach van de Onder 19-ploeg zou eigenlijk pas na dit seizoen aan de slag gaan, maar wordt nu naar voren geschoven wegens het afscheid van Huub Stevens en heeft tot medio 2019 getekend.

Hoffenheim stelt Nagelsmann (28) aan als opvolger Stevens

Stevens maakte woensdag bekend wegens hartritmestoornissen te stoppen als coach van Hoffenheim en zette tevens een punt achter zijn trainersloopbaan. Er was al meteen sprake van dat Nagelsmann het nu al over zou nemen van de 62-jarige Limburger, die in oktober werd aangesteld om de Duitse club te verlossen van de degradatiezorgen.

Die taak rust nu op de schouders van Nagelsmann, die zaterdag in de uitwedstrijd tegen Werder Bremen de boeken in zal gaan als jongste hoofdtrainer in de historie van de Bundesliga. Het is nog niet duidelijk wat de aanstelling van de jeugdige oefenmeester betekent voor de toekomst van Alfred Schreuder, die als assistent van Stevens werkte bij de nummer zeventien van Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.