Hoedt wil direct weg bij AZ door reserverol

Reacties

Wesley Hoedt wil zo snel mogelijk weg bij AZ. Het talent uit de eigen jeugd werd tot zijn teleurstelling in Portugal bij de reserves ingedeeld.

Hoedt wil direct weg bij AZ door reserverol

Hoedt (op de foto links) weigerde eerder zijn contract te verlengen en zou in de belangstelling staan van tal van clubs. Zo verschenen afgelopen week de namen van Feyenoord en FC Twente al in de media. Twente is vanwege de huidige financiele situatie al geen optie meer.

Technisch directeur Earnest Stewart laat vanuit Portugal weten dat er vooralsnog één concreet bod is geweest: 'Lazio heeft een bod uitgebracht en dat hebben wij afgewezen. Dat is ons goed recht. Dat Wesley niet met het eerste elftal meetrainde, lijkt me niet zo raar. Hij wil niet verlengen en wil weg. Dan verleg je je aandacht naar jongens die op de lange termijn ook nog aan AZ verbonden zijn. Dus kiest de trainer voorlopig voor Jan Wuytens. Die heeft nog wel een contract dat langer loopt. Het duurt sowieso nog een tijdje voor de competitie begint. Dus er is wat ons betreft niets aan de hand.'

Op Celso Ortiz na is AZ met een compleet fitte selectie afgereisd naar Portugal voor een trainingskamp. De rentree van Markus Henriksen, Steven Berghuis en Mattias Johansson zorgt er daardoor ook voor dat de noodzaak tot versterkingen niet aanwezig is. Mikhail Rosheuvel en Eli Babalj kregen al eerder te horen dat ze mogen vertrekken uit Alkmaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.