Hodgson en Duff op Craven Cottage herenigd

Damien Duff komt na twaalf jaar weer onder hoede van manager Roy Hodgson. De Ierse international blijft met zijn nieuwe club Fulham behouden voor de Premier League.

Hodgson en Duff op Craven Cottage herenigd

Fulham neemt Duff over van Newcastle United, dat afgelopen seizoen degradeerde naar het Championship. De dertigjarige aanvaller tekende op Craven Cottage een contract voor drie jaar.

'Ik ben opgetogen een speler van zijn kaliber te kunnen toevoegen aan mijn selectie', zei Hodgson op de website van Fulham. 'Het is een welkome aanvulling voor mijn opties.'

'Ik ken Damien al meer dan een decennium, sinds hij doorbrak in 1997 bij Blackburn Rovers toen ik daar manager was', aldus de Zwitserse manager. 'Ik ben dus bekend met zijn kwaliteiten.'

Duff verliet Blackburn Rovers in 2003 voor Chelsea, dat bijna 25 miljoen euro voor hem betaalde. Drie jaar later verhuisde de international voor bijna zes miljoen euro naar Newcastle United, dat zich mede door een eigen doelpunt van Duff op de laatste speeldag niet handhaafde op het hoogste niveau.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen