Hodgson biedt Alli en Ings een kans

Reacties

De Engelse bondscoach Roy Hodgson heeft twee debutanten opgenomen in zijn selectie voor het sluitstuk van de succesvolle EK-kwalificatie: Dele Alli en Danny Ings.

Hodgson biedt Alli en Ings een kans

Alli debuteerde vorige maand voor Jong Engeland en heeft nu zicht op een eerste optreden voor The Three Lions. De negentienjarige middenvelder heeft pas zes duels in de Premier League gespeeld namens Tottenham Hotspur, maar voor Hodgson heeft hij daarin al genoeg laten zien voor een uitnodiging voor de Engelse nationale ploeg.

Ook Ings heeft zijn eerste invitatie voor Engeland op zak. De 23-jarige aanvaller van Liverpool, dat hem afgelopen zomer overnam van Burnley, kreeg een oproep voor de laatste twee EK-kwalificatieduels. Hodgson heeft diens ploeggenoot Daniel Sturrigde, net hersteld van blessureleed, nog links laten liggen.

Engeland, al verzekerd van een EK-ticket, speelt in de kwalificatie nog tegen Estland (9 oktober) en Litouwen (12 oktober). Hodgson kan de twee interlands gebruiken om te zien wie er in aanmerking komen voor het EK van volgend jaar. Hier vind je de complete selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.