Higuaín krijgt Napoli op bezoek: 'Ik sla hem in zijn gezicht'

Reacties

Gonzalo Higuaín speelt zaterdag met Juventus tegen Napoli, maar hoeft niet op veel vriendelijkheid te rekenen van zijn oude werkgever. De spits hoopt vooral na drie duels van droogte weer te scoren.

Higuaín krijgt Napoli op bezoek: 'Ik sla hem in zijn gezicht'

'Ik hoop echt dat ik een of twee doelpunten maak', zei Higuaín tegen Sport Mediaset. De Argentijn vertrok afgelopen zomer voor negentig miljoen euro naar Juventus, maar dat werd hem niet in dank afgenomen in Napels.

Dries Mertens zei op een persconferentie, weliswaar met een knipoog, dat hij Higuaín niet zal sparen. 'Op het veld zijn we geen vrienden. Het is een belangrijke wedstrijd. Ik begroet hem met een klap in zijn gezicht.' Trainer Maurizio Sarri vergeleek Higuaín met 'een zoon die je erg boos heeft gemaakt'.

Higuaín gaf na zijn overgang naar Juventus aan dat Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis één van de grote redenen was van de transfer. 'Ik heb nooit een goede relatie met hem gehad', zei de spits bij zijn presentatie in Turijn.

Op een sponsorevenement van Napoli was De Laurentiis duidelijk op de vraag hoe hij Higuaín zaterdag gaat begroeten. 'Dat ga ik niet doen. Uit solidariteit met de fans blijf ik in Napels. Zij kunnen niet afreizen naar Turijn, dus doe ik het ook niet.' Om veiligheidsredenen wordt het duel zonder uitsupporters gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.