Hiddink traint met fitte selectie voor duel met Letland

Reacties

Bondscoach Guus Hididnk heeft vrijdagochtend een volledig fitte selectie kunnen verwelkomen tijdens de training op het veld van Quick Boys in Katwijk. Ook Karim Rekik, de vervanger van de door een blessure afgehaakte Ron Vlaar en donderdagavond nog actief met Jong Oranje tegen Jong Duitsland, was van de partij.

Hiddink traint met fitte selectie voor duel met Letland

Het betekent dat Hiddink met 23 spelers kan toewerken naar de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd van aanstaande zondag tegen Letland. Het Nederlands elftal zal die wedstrijd moeten winnen om het gat van zes punten met de koplopers IJsland en Tsjechië in Groep A te verkleinen en om ervoor te zorgen dat Hiddink na zes wedstrijden niet alweer opstapt.

Zoals het er nu naar uitziet zullen tegen Letland de van hamstringklachten herstelde Robin van Persie én Klaas-Jan Huntelaar in de basis starten. Dat liet Hiddink na de 3-2 oefennederlaag tegen Mexico al doorschemeren. In dat vriendschappelijke duel ontbrak behalve Van Persie ook Jordy Clasie. Hij kan tegen Letland mogelijk wel aan de aftrap verschijnen. Arjen Robben werkte apart van de groep een eigen schema af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.