Hiddink stelt Clasie teleur, Afellay vervangt Robben

Reacties

Jordy Clasie begint verrassend op de bank bij het Nederlands elftal tijdens het thuisduel met Turkije. Nigel de Jong krijgt de voorkeur boven de Feyenoorder tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd van zaterdagavond (aftrap 20.45 uur).

Hiddink stelt Clasie teleur, Afellay vervangt Robben

In de voorbereiding op het treffen in De Arena werd Clasie door bondscoach Guus Hiddink op trainingen steevast in de basisploeg geposteerd tijdens de partijvormen. De middenvelder was dan ook zeer teleurgesteld toen hem werd medegedeeld dat hij tegen Turkije op de bank moet beginnen.

Voorin zijn Ibrahim Afellay en Klaas-Jan Huntelaar de vervangers van respectievelijk Arjen Robben en Robin van Persie, die vanwege blessures niet tot de selectie van Hiddink behoren. Memphis Depay speelt vanaf de linkerkant, terwijl Afellay op rechts speelt.

In de defensie kiest Hiddink voor de verwachte namen. Jasper Cillessen verdedigt het doel, met voor hem van rechts naar links Gregory van der Wiel, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daley Blind. De Jong speelt als controlerende middenvelder met voor zich aanvoerder Wesley Sneijder en Georginio Wijnaldum. Jonathan de Guzman viel als 24ste man uit de wedstrijdselectie en zit op de tribune.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.