'Het verschil met andere wedstrijden dit seizoen was groot'

Khalid Boulahrouz is geschrokken van het spel van Feyenoord na rust tijdens de 3-1 nederlaag bij SC Heerenveen. De verdediger vond de Rotterdammers in de tweede helft onherkenbaar.

Na een klein half uur was Boulahrouz nog verantwoordelijk voor de assist bij de openingstreffer van Colin Kazim-Richards. 'Dat was een prima aanval, waardoor we verdiend op voorsprong kwamen', reageerde de verdediger na de website op de clubwebsite. 'Daarna werden we slordig, waardoor de tegenstander terug in de wedstrijd kon komen.'

'In de tweede helft vond ik ons bij vlagen onherkenbaar', vervolgde Boulahrouz. 'Het verschil met de eerste helft en andere wedstrijden dit seizoen was groot. Hoe dat komt, is een goede vraag. Duidelijk is dat we onszelf vanavond in moeilijkheden hebben gebracht. Dit moeten we verwerken en er zondag weer staan.'

Zondag krijgt Feyenoord bezoek van SC Cambuur, dat met elf punten achterstand de tiende plaats bezet. De Rotterdammers staan door de nederlaag van woensdag vierde. PEC Zwolle is de nieuwe nummer drie.