Het gebeurt wéér: Turkse fan valt scheidsrechter aan

De problemen met supporters blijven de Turkse gemoederen bezighouden. Na het veelbesproken incident van afgelopen zondag werd nu in de 1. Lig (tweede niveau) wéér een scheidsrechter op schandalige wijze aangevallen.

Het gebeurt wéér: Turkse fan valt scheidsrechter aan

In het thuisduel van nummer twee Karabükspor met Elazigspor liepen de gemoederen hoog op. Na het 2-2 gelijkspel betrad een fan van de thuisploeg het veld en viel hij scheidsrechter Tolga Özkalfa aan. Vervolgens kreeg de veldbestormer wel een vliegende tackle van Elazigspor-aanvaller Tom te verwerken.

Op de beelden is te zien dat de man niet alleen aan de aandacht van de beveiliging ontsnapt is, maar ook nog iets in zijn hand heeft.

Het incident volgt zes dagen na een soortgelijk voorval. Bij het duel Trabzonspor-Fenerbahçe betrad een aanhanger van de thuisploeg in de slotfase bij een 0-4 stand het veld. Hij botvierde zijn frustratie op schandalige wijze door de assistent-scheidsrechter op de achterlijn een paar trappen te verkopen. Daarop werd het duel gestaakt. Later werd besloten dat de 0-4 tussenstand als eindstand aangemerkt zou worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen