Hertha zonder Heitinga en Beerens onderuit in Bremen

Reacties

Hertha BSC verloor zondagmiddag niet alleen van Werder Bremen, maar zag vlak voor de wedstrijd ook John Heitinga wegvallen. In het Weserstadion eindigde het duel in 2-0.

Hertha zonder Heitinga en Beerens onderuit in Bremen

Man van de wedstrijd was aanvaller Franco Di Santo (foto). De Argentijnse spits van Werder Bremen velde met twee treffers hoogstpersoonlijk het vonnis over de bezoekers uit Berlijn. Een fikse tegenvaller voor trainer Jos Luhukay.

Hertha, met Roy Beerens de hele wedstrijd op de bank, is nu al drie competitiewedstrijden op rij zonder overwinning en is na de sterke start inmiddels terug te vinden op de vijftiende plaats in de Bundesliga. In Bremen moest Heitinga op het laatste moment afhaken. En dat terwijl de Nederlander na lange tijd weer eens in de basis mocht starten.

De centrale verdediger, die dit seizoen ook regelmatig op de tribune moest plaatsnemen, was met zijn ploeggenoten onderweg naar Bremen, maar haakte uiteindelijk voor de wedstrijd al af vanwege een onderbeenblessure. Heitinga speelde dit seizoen tien competitieduels, waarin hij één keer trefzeker was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.