Herstellende Ortiz werkt naar topper toe tegen Feyenoord

Reacties

Celso Ortiz denkt nog zes weken nodig te hebben om volledig te zijn hersteld van zijn armbreuk. De verdedigende middenvelder van AZ is hard in training om weer fit te zijn voor het competitieslot in de Eredivisie.

Herstellende Ortiz werkt naar topper toe tegen Feyenoord

De Paraguayaan brak op 1 februari zijn spaakbeen, in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Heracles. 'Voor mij is het nu moeilijk. Het team draait goed. En het elftal speelt belangrijke wedstrijden. Het is lastig om die alleen op tv te volgen', vertelt hij op de website van de Alkmaarders.

Ortiz is bezig aan zijn zesde seizoen in Alkmaar. Pas de laatste twee jaar is hij een onbetwiste basiskracht. 'Ik heb hard moeten vechten om belangrijk te zijn voor AZ. En nu wil ik weer zo hoog mogelijk eindigen.'

Met zijn arm stevig ingepakt, heeft Ortiz al wel de training hervat in Alkmaar. 'Mijn conditie is goed. Ik kan alleen geen duel aangaan.' AZ staat op dit moment gedeeld derde, samen met Feyenoord. Op 5 april hoopt Ortiz weer van de partij kunnen als zijn elftal de Rotterdammers in eigen huis ontvangt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.