Herstel Guardado en Hendrix biedt Cocu meer opties tegen Ajax

Reacties

In de aanloop naar de topper tegen Ajax heeft Andrés Guardado zich weer gemeld op het trainingsveld van PSV. Ook Jorrit Hendrix wil zondag zijn rentree maken in de hoofdmacht.

Herstel Guardado en Hendrix biedt Cocu meer opties tegen Ajax

Guardado staat buitenspel sinds hij geblesseerd terugkeerde van interlandverplichtingen. De Mexicaan, die zaterdag aandachtig toeschouwer was bij het duel met Go Ahead Eagles, hoopt nog in actie te komen in de laatste wedstrijd van 2016. Hersteld van een hamstringblessure meldde hij zich maandag voor de training.

Trainer Phillip Cocu heeft nog geen zekerheid dat hij zondag tegen Ajax ook kan beschikken over Guardado. Dat zal gaandeweg de week duidelijk worden. Maar de oud-international heeft wel meer keuze om zijn middenveld in te vullen. Hendrix heeft vrijdag zijn rentree gemaakt bij de Eindhovense beloften tegen Jong Ajax (1-0 nederlaag).

'De keuze is natuurlijk aan de trainer. Als het aan mij ligt ben ik er volgende week in Amsterdam bij. Ik ben op de weg terug en klop op de deur', zei Hendrix na de verloren wedstrijd in de Jupiler League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.