Hernández: 'Belangrijkste goal van mijn carrière'

Reacties

Normaal staat hij in de schaduw van de drie vedetten voorin bij Real Madrid, maar woensdag waren alle schijnwerpers gericht op Javier Hernández. Hij sprak na afloop van de belangrijkste treffer van zijn loopbaan.

Hernández: 'Belangrijkste goal van mijn carrière'

Met zijn goal vlak voor tijd (1-0) schoot hij Real ten koste van grote rivaal Atlético Madrid naar de halve finale van de Champions League. 'Dit is natuurlijk de belangrijkste goal uit mijn carrière', jubelde het goudhaantje, die mocht spelen vanwege de blessures van Gareth Bale en Karim Benzema, direct na afloop. 'Ik heb meer belangrijke treffers gemaakt, maar het heden telt.'

Normaliter moet de Mexicaan het vooral doen met invalbeurten. In de competitie stond hij pas twee keer in de basis, in de Champions League ging hij woensdag op voor zijn derde basisplek. Maar wel eentje met een gouden rand. 'Ik hoorde een paar dagen geleden dat ik zou spelen, dus ik was goed voorbereid. Dit geeft me volop vertrouwen, met dank aan de assist van Cristiano Ronaldo', zo gaf hij de credits aan zijn Portugese kompaan voorin.

Chicharito onderkende na afloop de sentimenten van de burenruzie, waarin Real tot woensdag zeven keer op rij niet wist te winnen. 'De vorige resultaten waren niet goed, daarom is deze overwinning voor alle fans. Mijn goal is ook voor iedereen: voor de mensen die altijd in me hebben geloofd, mijn ploeggenoten en mijn familie. Ik dank God voor deze overwinning. Wie ik in de halve finale als tegenstander wil? Om de Champions League te winnen moet je iedereen verslaan', sloot hij af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.