Hereniging Rutten en 'ervaren' Greveraars in De Kuip

Reacties

Feyenoord heeft de technische staf voor komend seizoen rond. Behalve Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel zal ook Patrick Greveraars de nieuwe trainer Fred Rutten gaan assisteren. Hij tekende donderdag een eenjarig contract in De Kuip.

Hereniging Rutten en 'ervaren' Greveraars in De Kuip

Greveraars werkte eerder al samen met Rutten bij Vitesse en de jeugdopleiding van PSV. De 39-jarige Eindhovenaar was verder drie jaar werkzaam bij FC Porto en liep stage bij diverse grote clubs in Europa, waaronder Atlético Madrid, Juventus en Lazio.

Technisch directeur Martin van Geel is dan ook blij met de komst van Greveraars. 'Patrick heeft veel ervaring en zal zich onder meer gaan bezighouden met de persoonlijke en individuele ontwikkeling van spelers', aldus Van Geel op de clubwebsite. Greveraars zit tijdens duels van de Rotterdammers niet op de bank.

Dat Greveraars op voorspraak van Rutten naar Rotterdam is gekomen, bevestigt Van Geel ook. 'Fred Rutten is na eerdere samenwerking gecharmeerd van hem en zeer te spreken over zijn kwaliteiten. Daarom zijn we blij dat we Patrick kunnen toevoegen aan de technische staf.'

Voor Greveraars zelf was een hereniging met Rutten ook te aanlokkelijk om te weerstaan. 'Ik kijk uit naar een nieuwe samenwerking met Fred Rutten. Hij is in staat om de kwaliteiten van mensen optimaal te benutten en echt een team te smeden. Met de andere leden van de staf heb ik inmiddels kennis gemaakt. Ik heb veel zin om bij Feyenoord aan de slag te gaan.'

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.