Hercules maakt contractverlenging van Ajax-beul bekend

Reacties

Tim Pieters heeft zijn contract bij USV Hercules verlengd. Dat heeft de Utrechtse amateurclub vrijdagochtend bekend gemaakt. De 22-jarige aanvaller speelt zodoende ook volgend seizoen bij Hercules.

Hercules maakt contractverlenging van Ajax-beul bekend
© Pro Shots
USV Hercules
USV Hercules
3 - 2
Ajax
Ajax

Dat is voor Hercules 'een volgende stap in de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen', zo verklaart de club uit de Derde Divisie op de clubwebsite. Voor het komend seizoen zijn er ook al versterkingen aangekondigd: Jules Stokkers, Thomas Reynaers en Koen Vos komen het middenveld versterken. Younes el Yandouzi wordt de nieuwe hoofdtrainer, want de huidige coach René van der Kooij gaat naar Rijnsburgse Boys.

El Yandouzi heeft zodoende dus ook de beschikking over Pieters, die ruim twee maanden geleden op slag wereldberoemd werd in Nederland. De buitenspeler, die rechten studeert, was met twee goals hoofdrolspeler in misschien wel de grootste stunt uit de geschiedenis van het Nederlandse bekervoetbal: Hercules elimineerde Ajax met een 3-2 overwinning. SC Cambuur was in de volgende ronde nipt te sterk.

Bekijk hier al onze video's
Meer USV Hercules
Meer over USV Hercules
Meer Derde Divisie
Meer over Derde Divisie
Meer T. Pieters
Meer over T. Pieters
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.