Heracles staakt zoektocht en gaat verder met Stegeman

Reacties

Heracles Almelo legt zijn zoektocht naar een nieuwe trainer stil. De hekkensluiter van de Eredivisie gaat verder met interim-trainer John Stegeman.

Heracles staakt zoektocht en gaat verder met Stegeman

'We kiezen vol overtuiging voor John en hebben dan ook alle vertrouwen in deze oplossing', aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. 'John kent de club en de bijbehorende cultuur, is een voetbaldier en een harde werker. De afgelopen weken heeft hij het samen met de overige stafleden prima opgepakt. We kijken nog naar de optie om eventueel een extra assistent-trainer aan de staf toe te voegen.'

Na het ontslag van Jan de Jonge, die na drie nederlagen in de eerste drie competitieduels werd geslachtofferd, ging Heracles op zoek naar een nieuwe trainer. Die zoektocht bleef vruchteloos, mede doordat een gesprek met John van den Brom nergens op uitliep.

Heracles vervolgt het seizoen daarom met Stegeman, die al sinds 2008 bij de club werkzaam is als assistent-trainer. Stegemans eerste duel als eindverantwoordelijke leverde nog geen punten op, want Ajax was zaterdag met 2-1 te sterk voor Heracles.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.