'Heracles rolt de rode loper niet uit voor Ajax'

Reacties

Bij een gelijkspel of overwinning tegen Heracles Almelo kroont Ajax zich zondag voor de vierde keer op rij tot kampioen van de Eredivisie. Voor de Tukkers staat er weinig op het spel, maar volgens aanvaller Mikhail Rosheuvel kunnen de Amsterdammers geen makkelijke middag verwachten.

'Heracles rolt de rode loper niet uit voor Ajax'

'We hebben echt nog wat goed te maken aan onze eigen supporters. Aan hen zijn we verplicht om alles op alles te zetten', aldus Rosheuvel tegenover Voetbal International. De van AZ gehuurde vleugelspits verwijst naar de slechte prestaties van Heracles in eigen huis. In 2014 wonnen de Almeloërs pas twee keer in het Polman Stadion: tegen Roda JC (2-1) en RKC Waalwijk (2-1).

'Dat is niet best', erkent Rosheuvel. 'Dus we moeten ons echt nog even laten zien. Niet alleen voor onze fans, maar ook voor onszelf. Met een goed resultaat tegen Ajax kunnen we het seizoen op een waardige manier afsluiten.' Helemaal zeker van lijfsbehoud is Heracles overigens nog niet, want bij een onwaarschijnlijke samenloop van omstandigheden kunnen NAC Breda en RKC de Tukkers allebei nog passeren.

Rode loper
'Maar met dat scenario houden we geen rekening. We gaan er vanuit dat we het wel redden', vervolgt Rosheuvel, die denkt dat Heracles het de regerend kampioen erg lastig kan maken. 'Wij gaan de rode loper in elk geval niet uitrollen voor Ajax. Het is onze intentie om hun feestje uit te stellen.' (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.