Heracles neemt verbannen Vujicevic in genade aan

Reacties

Dario Vujicevic maakt na zijn verbanning per direct weer deel uit van de A-selectie van Heracles Almelo. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen de 26-jarige middenvelder en de clubleiding.

Heracles neemt verbannen Vujicevic in genade aan

Vujicevic werd anderhalve week geleden, vlak voor het thuisduel met Ajax, om disciplinaire redenen uit de selectie gezet door trainer John Stegeman. 'Het teambelang staat bovenaan, niet het individuele belang. Daar is een probleem met Dario ontstaan', sprak de oefenmeester toen. 'En dat gaan we oplossen. In het verleden hebben we bewezen dat we dat kunnen, dat gaan we ook met Dario proberen te doen.' 

Nadat Heracles op zaterdagavond nog zonder Vujicevic met 0-0 gelijkspeelde bij FC Groningen, ging de clubleiding dinsdagochtend met hem in gesprek. De uitkomst van dat onderhoud is dat Vujicevic weer bij de groepstraining aansluit. Daardoor zou hij zondag in actie kunnen komen in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De burenruzie in het Polman Stadion begint om 14.30 uur.

Richting dat duel kreeg Heracles goed nieuws over de blessure die Wout Droste opliep in het bekerduel met Excelsior Maassluis. 'Deze week gaan we zien hoe snel Wout herstelt. We kunnen nu nog niet inschatten wanneer hij weer wedstrijdfit is.' De verwachting is dat ook Lerin Duarte weer snel aansluit. Hij werd tegen FC Groningen al vroeg gewisseld met lichte hamstringklachten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.