Heracles neemt oude bekende Van Mieghem transfervrij over

Reacties

Daryl van Mieghem vertrekt in de zomer naar Heracles Almelo. De 26-jarige linksbuiten beschikte bij zijn huidige club Excelsior over een aflopend contract.

Heracles neemt oude bekende Van Mieghem transfervrij over

Van Mieghem speelde van 2011 tot 2013 ook al bij Heracles, waarna hij via Telstar bij Excelsior belandde. Op Woudestein was hij vorig seizoen onder trainer Marinus Dijkhuizen een vaste kracht, maar dit seizoen is hij onder Fons Groenendijk na de winter zijn plaats verloren. Van Mieghem stond in december voor het laatst in de basis en moet het dit kalenderjaar met invalbeurten doen.

'Daryl is een behendige en snelle buitenspeler, zowel op links als op rechts', verklaart Heracles-trainer John Stegeman het aantrekken van Van Mieghem op de clubsite. 'De club is blij met zijn terugkeer. Daryl is een teamplayer die altijd een goede inzet heeft', aldus Stegeman. 'Ik zie er naar uit weer in het zwart-wit te spelen', vult de speler zelf aan. 'Met veel spelers bij de club ben ik ook steeds contact blijven houden.'

Heracles lichtte dinsdag al de opties in de contracten van basisspelers Iliass Bel Hassani, Wout Weghorst en Joey Pelupessy, waardoor hun verbintenis met een jaar verlengd werd. Ook het contract van aanvoerder Mark-Jan Fledderus loopt weer een seizoen langer door.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.