Heracles Almelo wil Vujicevic even niet meer zien

Reacties

Dario Vujicevic is uit de selectie van Heracles Almelo gezet. De 26-jarige middenvelder komt zondag dan ook niet in actie tijdens het thuisduel met Ajax, een wedstrijd waarin trainer John Stegeman waakt voor het voetballend vermogen van de tegenstander.

Heracles Almelo wil Vujicevic even niet meer zien

Vujicevic begon afgelopen weekend op bezoek bij Excelsior (3-1 nederlaag) nog in de basis bij de Almeloërs. Bij afwezigheid van de naar AZ vertrokken Iliass Bel Hassani leek hij een plaatsje op te schuiven in de pikorde, maar nu moet hij een stapje terug doen. Na een van Heracles-kant dramatische eerste helft werd Vujicevic bovendien in de rust al gewisseld. Tegen Ajax zal hij helemaal geen onderdeel uitmaken van de wedstrijdselectie.

'Het teambelang staat bovenaan, niet het individuele belang. Daar is een probleem met Dario ontstaan', aldus trainer John Stegeman. 'En dat gaan we oplossen. In het verleden hebben we bewezen dat we dat kunnen, dat gaan we ook met Dario proberen te doen.' Eerder liep onder anderen Oussama Tannane als eens uit de pas in Almelo. Op zijn beurt werd Vujicevic vijf jaar geleden als speler van FC Twente ook al eens uit de selectie gezet om disciplinaire redenen.

Stegeman ziet zondag (aftrap 16.45 uur) kansen. 'Het is een uitdaging tegen topclubs te spelen, zeker als zij thuis spelen. Wij hebben het traditioneel moeilijk tegen Ajax, maar daar moet maar eens een kentering in komen. Als je ze laat voetballen krijg je het moeilijk, dat zullen we goed moeten organiseren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.