Helmond Sport haalt bezem door de selectie

Reacties

Helmond Sport ondergaat komende zomer een metamorfose. De clubleiding heeft geconcludeerd dat vervangen van een flink aantal spelers noodzakelijk is om een herhaling van het huidige rampseizoen te voorkomen.

Helmond Sport haalt bezem door de selectie

De club, jarenlang vaste gast in de play-offs, staat nu achttiende. 'We zingen het seizoen uit, dat is vreselijk om te constateren', zegt algemeen directeur Mario Captein tegen Voetbal International. 'Ondertussen werken we aan de selectie voor komend seizoen. Er gaan behoorlijk wat mutaties plaatsvinden. We hebben vers bloed nodig.'

Op dit moment zijn Wouter van der Steen, Sven van de Kerkhof, Gillian Justiana, Roel van de Sande, Kevin Visser, Mounir El Allouchi (tot eind volgend seizoen gehuurd van NAC Breda), Stanley Elbers, Marc Koot, Stijn van Gassel en Jeffrey van Nuland in het bezit van een doorlopend contract. Met de amateurs Maiky Fecunda en Martijn Henst praat de club over een langer verblijf.

De contracten van Ferry de Regt, Charles Kazlauskas, Jack Tuyp, Lars Hutten, Arne van Geffen, Koen Weuts lopen af. Zij hebben officieel nog kans om zich voor verlenging in de kijker te spelen. Nito Sequeira (reeds ontslagen, red.), Daniel Guijo-Velasco (stopt), Kevin Gomez Nieto, Dave Nieskens en Omar Diouck vertrekken sowieso.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.