Heldenontvangst Van Persie in Istanbul

Reacties

Robin van Persie heeft een warm onthaal gekregen van de fans van Fenerbahçe. Een menigte verwelkomde de Oranje-international met open armen.

Heldenontvangst Van Persie in Istanbul

Van Persie (31) arriveerde om half acht plaatselijke tijd samen met zijn gezin in Istanbul. In de Turkse metropool wachtte hem een flinke schare van Fener-fans, die hun nieuwe held toejuichten.

'Ik heb al een gedeelte van de fantastische fans gezien', zei Van Persie op het Fenerbahçe-kanaal. 'Mooi om hier te zijn. Dirk Kuijt vertelde al hoe groot de club is, hoe geweldig de fans zijn. Ik kan niet wachten om hen te ontmoeten. Ik hoop zo snel mogelijk te trainen en te spelen.'

De Oranje-international had de reis naar Istanbul gemaakt om zijn transfer van Manchester United naar Fenerbahçe af te ronden. In de Turkse metropool ligt een contract voor drie jaar klaar.

Met Fenerbahçe is Van Persie toe aan zijn vijfde club. Na zijn Eredivisiedebuut voor Feyenoord speelde hij voor Arsenal en Manchester United. In zijn jeugdjaren kwam hij ook nog uit voor Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.