Heitinga wil vanwege WK-droom naar topcompetitie

Reacties

John Heitinga hoopt op korte termijn een oplossing te vinden voor zijn uitzichtloze situatie bij Everton. De dertigjarige verdediger staat in de belangstelling van diverse clubs, meldt zijn zaakwaarnemer Rob Jansen.

Heitinga wil vanwege WK-droom naar topcompetitie

'Er zijn meerdere clubs met interesse. Het is nu zaak om de beste oplossing voor John te kiezen', aldus Jansen tegenover Voetbal International. 'Ik doe er met het oog op het WK mijn uiterste best voor om deze maand een nieuwe club voor hem te vinden. Everton werkt mee aan een transfer.'

Heitinga heeft een sterke voorkeur voor een club uit een topland om zo in beeld te komen voor de WK-selectie van bondscoach Louis van Gaal. Een transfer naar landen zoals Rusland en Turkije lijkt daardoor uitgesloten. 'We richten ons op de grote competities', bevestigt Jansen.

Dit seizoen speelde Heitinga pas een competitieduel voor Everton. De 87-voudig international, die voorheen uitkwam voor Ajax en Atlético Madrid, zag eerder deze maand af van een transfer naar West Ham United. (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.