Heerenveen weet niets van Roda JC-bewering over Slagveer

Reacties

SC Heerenveen heeft met enige verbazing kennis genomen van de vermeende belangstelling van Roda JC Kerkrade voor rechtsbuiten Luciano Slagveer (23).

Heerenveen weet niets van Roda JC-bewering over Slagveer

Toen Roda-directeur Ton Caanen zondag op FOX Sports werd bevraagd over het grote aantal spelers uit het buitenland dat hij naar Limburg had gehaald, zei hij dat dit was gebeurd omdat diverse spelers van Nederlandse clubs niet haalbaar waren. Daarna meldde hij dat hij onder meer tevergeefs had geïnformeerd naar Slagveer van Heerenveen.

'Dat heb ik inderdaad ook gehoord, maar dat informeren zou dan toch bij mij moeten hebben plaatsgevonden. Ik heb met Roda echter helemaal geen contact gehad over Slagveer', reageert Heerenveens technisch manager Gerry Hamstra tegenover VI.

Vanuit het buitenland was er wél belangstelling voor de rechtsbuiten, wiens contract na dit seizoen afloopt en een optie tot verlenging bevat. 'Zijn vertrek was alleen bespreekbaar als wij een vervanger voor hem konden aantrekken. Dat zat er niet in en dus hebben we besloten Luciano te behouden', aldus Hamstra. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.