Heerenveen volgt Mulder, Hahn terug naar De Kuip

Reacties

Erwin Mulder is in beeld bij SC Heerenveen als opvolger van Kristoffer Nordfeldt, mocht de Zweedse doelman inderdaad vertrekken. Mulder is transfervrij, omdat zijn aflopende contract bij Feyenoord niet werd verlengd. De Rotterdammers zullen Warner Hahn terughalen naar De Kuip als nieuwe concurrent van Kenneth Vermeer.

Heerenveen volgt Mulder, Hahn terug naar De Kuip

Mulder moest begin dit seizoen zijn basisplaats onder de lat afstaan aan Vermeer, die vlak voor het sluiten van de transfermarkt overkwam van Ajax. Het zorgde er ook voor dat Warner Hahn werd verhuurd aan PEC Zwolle, waar de keeper van Jong Oranje dit seizoen bewees ook mee te kunnen op Eredivisie-niveau. Volgend seizoen krijgt hij een kans bij Feyenoord.

De toekomst van Mulder ligt wellicht in Friesland, al heeft hij meer opties. Heerenveen legde Nordfeldt onlangs vast tot medio 2016, maar de kans dat de 25-jarige sluitpost een transfer maakt is groot. De viervoudige international hoopt op een avontuur in Duitsland of Italië en heeft van technisch directeur Hans Vonk te horen gekregen dat de club meewerkt aan een vertrek. In Friesland is Martin Hansen ook een optie. De Deense goalie van ADO Den Haag uitte zijn onvrede over zijn salaris.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.