Heerenveen stoomt Zweeds tandem klaar voor Vitesse

Reacties

De schade die SC Heerenveen zondag tijdens de slijtageslag tegen Feyenoord opliep, valt mee. Alleen Joost van Aken is nog een vraagteken voor de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs tegen Vitesse.

Heerenveen stoomt Zweeds tandem klaar voor Vitesse

Van Aken moest zich tijdens het duel in De Kuip (2-2 na verlenging) tien minuten voor tijd laten vervangen met pijn aan zijn ribben. Ook had hij last van een stijve hamstring. Op de uitlooptraining van dinsdag voelde hij zich al stukken beter, maar het is nog niet duidelijk of hij donderdag in actie kan komen tegen Vitesse.

Sam Larsson (rechts op de foto) moest in de verlengingen van het duel in Rotterdam afhaken met pijn aan zijn enkel. De Zweed is donderdag sowieso weer inzetbaar, meldt de club. Ook zijn landgenoot Simon Thern, die zondag wegens hamstringklachten niet meespeelde, wordt klaargestoomd voor het eerste finaleduel met de Arnhemmers.

SC Heerenveen schakelde zondag Feyenoord uit in de strijd om Europees voetbal. Donderdag (thuis, 20.45 uur) en zondag (uit, 16.30 uur) maken de Friezen in een tweekamp met Vitesse uit wie zich plaatst voor de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.