Heerenveen hoopt op rust voor Ødegaard

Reacties

Nu Martin Ødegaard zijn eerste minuten heeft gemaakt bij SC Heerenveen, hopen de Friezen dat de rust snel terugkeert rond het achttienjarige talent en de club. Al heeft de club volgens directeur Luuc Eisenga wel al profijt gehad van de komst van de huurling.

Heerenveen hoopt op rust voor Ødegaard

De presentatie van een van de grootste talenten op de Europese velden zorgde voor heel veel media-aandacht. Niet in de laatste plaats omdat Ødegaard van topclub Real Madrid komt. De komende anderhalf jaar huurt SC Heerenveen de Noor van De Koninklijke. 'We ontkennen niet dat dit een enorme positieve boost aan SC Heerenveen heeft gegeven', zegt Eisenga tegen VI.

Eisenga: 'Maar nu gaan we over tot de orde vande dag. Als Messi bij ons had gespeeld, waren we iedere wedstrijd ook met 0-0 begonnen, dat is nu niet anders. We hopen dat wij de rustige omgeving kunnen bieden waarbinnen Martin zich kan ontwikkelen. Gezien het verleden en de ontwikkeling van talenten uit Scandinavië hebben wij een goede naam. Het is bijzonder dat hij bij ons speelt en nu moeten we van elkaar gaan profiteren, waarbij ik wil benadrukken dat hij geen basisplaats kan claimen en de beste elf altijd spelen.'

Deze week in de VI en op VI PRO een groot portret over Ødegaard.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.