Heerenveen hoopt na kunstgras-voorzorg nu wel op Schaars

Reacties

Stijn Schaars kan dinsdagavond (20.45 uur) tegen Sparta Rotterdam mogelijk zijn langverwachte rentree maken voor SC Heerenveen. De middenvelder staat al sinds december aan de kant met enkelklachten.

Heerenveen hoopt na kunstgras-voorzorg nu wel op Schaars

Schaars zit alweer een tijdje tegen volledige fitheid aan, maar trainer Jurgen Streppel wilde afgelopen zaterdag op het kunstgrasveld van Heracles Almelo nog geen risico met de routinier nemen. Het lijkt uitgesloten dat Schaars tegen Sparta in de basis begint. De ex-speler van onder meer AZ en PSV lijkt hoogstens in aanmerking te komen voor een invalbeurt, aangezien hij nog geen wedstrijdritme heeft.

Wout Faes lijkt centraal achterin de logische vervanger van de geschorste Jerry St. Juste. Of hij na de afstraffing tegen Heracles nog meer gaat veranderen, liet Streppel niet los. 'Het zou kunnen, vooral omdat een paar jongens last hebben van wat kleine pijntjes en we kort na elkaar twee keer spelen.'

Heerenveen pakte na de winterstop nog maar acht punten en is daardoor ver weggezakt in het linkerrijtje van de Eredivisie. Met lastige uitduels met Vitesse en Ajax voor de boeg is tegen Sparta een zege hard nodig.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.