Hecking: 'We moeten nu thuis tegen PSV winnen'

VfL Wolfsburg zag woensdag op Old Trafford een hoopgevende start uitmonden in een nederlaag. Met name Daniel Caligiuri keek met gemengde gevoelens terug.

'We zaten goed in de wedstrijd, met de vroege treffer. Zo hadden we het ons ook voorgesteld', zei trainer Dieter Hecking na de 2-1 nederlaag op Old Trafford. De uitkomst van het tweede Champions League-duel was anders dan Wolfsburg had voorgesteld.

Al voor rust werd de gelijkmaker geïncasseerd en in de tweede helft volgde het volgende antwoord van Manchester United. 'De strafschop wegens hands was terecht, en dan krijg je zo'n bizarre goal tegen', aldus Hecking, die daarmee refereerde aan het voorbereidende werk van Mata op de 2-1 van Chris Smalling.

Voor Daniel Caligiuri was het resultaat een hard gelag. De aanvaller had met zijn eerste doelpunt in de Champions League na vier minuten een voorschot genomen op een heldenrol. Maar nog voor rust werd het een rol van schlemiel. 'Er was eigenlijk niks aan de hand. Ik wilde wegdraaien en raakte de bal per ongeluk op mijn hand', keek hij terug op het veroorzaken van de penalty, waaruit Manchester United op gelijke hoogte kwam.

Gezien de kleine krachtsverschillen weet Hecking wat zijn ploeg te doen staat in de derde speelronde. 'We hebben allemaal drie punten in deze groep. In onze groep zit het zeer dicht bij elkaar, zoals ook de uitslag in Moskou laat zien. We moeten nu de thuiswedstrijd tegen PSV winnen.'