Hazard maakt einde aan ophef: 'Ik blijf bij Zulte'

Reacties

Thorgan Hazard heeft eigenhandig een einde gemaakt aan zijn transferklucht. De middenvelder vertelde op een speciaal daarvoor belegde persconferentie Zulte Waregem alsnog te verkiezen boven een verhuizing naar Brussel.

Hazard maakt einde aan ophef: 'Ik blijf bij Zulte'

'Ik blijf voor de rest van het seizoen bij Zulte Waregem en ga niet naar Anderlecht', zo was het broertje van Chelsea-ster Eden Hazard glashelder. De huurling van Chelsea had aanvankelijk zijn zinnen gezet op een overgang naar de landskampioen, maar zijn huidige club wilde daar niet aan meewerken. Dat leidde weer tot een hoop ophef.

'Ik wilde graag naar Anderlecht, maar de twee teams kwamen er onderling niet uit', benadrukt Hazard nog maar eens het standpunt van Zulte. 'Ik had genoeg van de soap. Ik was er ziek van. Daarom daagde ik woensdag niet op de training. Uiteindelijk heb ik er nog eens over gepraat met mijn familie. Zij vonden het beter dat ik bij Zulte Waregem zou blijven.'

Een dag nadat Hazard de Gouden Schoen, als Belgisch voetballer van het jaar 2013, kreeg overhandigd spreekt hij van een nieuw begin. 'Ik heb goed geslapen', zo wil hij niet meer stilstaan bij de transferperikelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.