Havenaar ontbreekt bij ADO door virusinfectie

Reacties

Mike Havenaar is ook bij de hervatting van de Eredivisie nog afwezig bij ADO Den Haag. De 29-jarige spits verblijft nog altijd in Japan en kampt met een virusinfectie, zo heeft de club bevestigd aan Voetbal International.

Havenaar ontbreekt bij ADO door virusinfectie

Havenaar ontbrak daarom ook al toen trainer Zeljko Petrovic met zijn selectie afreisde naar het Spaanse Estepona voor een trainingskamp. Wanneer de 1 meter 94 lange aanvaller weer inzetbaar is, blijft vooralsnog onduidelijk. De laatste twee competitieduels van 2016 met NEC (0-3) en Sparta Rotterdam (1-0) kon Petrovic ook al geen beroep doen op de Japanner.

ADO gaat komende zaterdag op bezoek bij SC Heerenveen. De nummer veertien van de Eredivisie kan door blessures dan ook nog geen beroep doen op rechtsback Dion Malone, aanvoerder Aaron Meijers en middenvelder Kevin Jansen. Bovendien is verdediger Wilfried Kanon de komende weken actief in de strijd om de Afrika Cup met titelverdediger Ivoorkust.

Er zijn bij het geplaagde ADO ook nog ontwikkelingen op transfergebied. Voor Hector Hevel is interesse uit Cyprus. AEK Larnaca is met de Hagenaren in gesprek over een transfer van de twintigjarige middenvelder, wiens contract na dit seizoen afloopt. Hevel was de laatste wedstrijden voor de winterstop basisspeler bij ADO, dat de laatste weken vooral in het nieuws kwam wegens de rechtzaak met Hui Wang.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.