Havenaar bedankt voor Feyenoord door privésituatie

Reacties

Privéredenen hebben Mike Havenaar doen besluiten te bedanken voor de interesse van Feyenoord. De Nederlands-Japanse aanvaller stond hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers, in het bijzonder van Fred Rutten, onder wie hij voorheen bij Vitesse werkte.

Havenaar bedankt voor Feyenoord door privésituatie

De uitdaging in De Kuip zag de momenteel clubloze en transfervrije Havenaar zeker zitten, zo liet hij de clubleiding weten. Feyenoord had de voorbije weken meermalen laten weten hem per direct aan de selectie te willen toevoegen. Maar momenteel wil Havenaar in Japan, dicht bij zijn gezin, blijven. Om die reden wimpelde de zeventienvoudige Japans international ook de interesse van Werder Bremen en Hamburger SV af.

Wel overweegt hij serieus in te gaan op een aanbieding van Yokohama F. Marinos, de club waarvoor de aanvaller in 2006 zijn profdebuut maakte. De drievoudige J-League-kampioen (1995, 2003, 2004) eindigde vorig seizoen als zevende en wil Havenaar dolgraag vastleggen. In zijn vaderland wordt de boomlange spits nog altijd op een voetstuk geplaatst. In 2011 baarde de aanvaller opzien door voor het nietige Ventforet Kofu zeventien keer te scoren in de J-League; dat jaar werd hij ook Japans international.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.