Hattrick De Guzman tegen Young Boys, Martens trefzeker

Reacties

Jonathan De Guzman heeft Napoli met drie goals hoogstpersoonlijk voorbij Young Boys geschoten. Ook Maarten Martens wist het net te vinden, al bleek de treffer van de Belgische middenvelder van PAOK Saloniki niet voldoende voor de winst.

Hattrick De Guzman tegen Young Boys, Martens trefzeker

Napoli - Young Boys 3-0
Jonathan De Guzman schoot Napoli naar de gedeelde koppositie in Groep I. En hoe! De Oranje-international opende met een fraai schot in de bovenhoek de score in Stadio San Paolo. De middenvelder begon, net als Dries Mertens, in de basis.

Na de rust gooide De Guzman de wedstrijd in het slot. Op aangeven van Faouzi Ghoulam tikte de middenvelder eenvoudig binnen bij de tweede paal, terwijl hij in de slotfase zelfs zijn derde treffer van de avond maakte. Napoli heeft net als Sparta Praag negen punten na vier duels. De voorsprong op nummer drie Young Boys bedraagt drie punten.

Fiorentina - PAOK Saloniki 1-1
Maarten Martens (foto rechts) vertolkte donderdagavond een belangrijke rol voor PAOK Saloniki. De voormalige speler van RKC Waalwijk en AZ schoot zijn huidige werkgever in de slotfase op voorsprong tegen Fiorentina. De treffer van de Belg bleek uiteindelijk niet voldoende. Twee minuten voor tijd kwam de Italiaanse ploeg alsnog op gelijke hoogte via Manuel Pasqual. Daarmee laten de Grieken dé kans liggen aan te haken bij Guingamp, de nummer twee van Groep K.

VfL Wolfsburg - FC Krasnodar 5-1
Bas Dost en VfL Wolfsburg staan na de overwinning op FK Krasnodar met één been in de volgende ronde van de Europa League. De Nederlander mocht voor de tweede keer dit seizoen in de basis beginnen, maar slaagde er niet in het net te vinden. Dat lukte Aaron Hunt (twee keer), Joshua Guilavogui en Nicklas Bendtner (tweemaal) wel. Namens de bezoekers haalde Wanderson de trekker over. Wolfsburg bezet de tweede plaats achter Everton, de voorsprong op nummer drie Lille bedraagt vier punten.

Dinamo Kiev - Aalborg BK 2-0
Jeremain Lens heeft de onderlinge strijd met Donny Gorter in zijn voordeel beslist. In eigen huis won Dinamo Kiev van het Deense Aalborg BK. Beide Nederlanders begonnen in de basis. Namens de thuisploeg waren Domagoj Vida en Oleg Husyev verantwoordelijk voor de doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.