Hattrick Berg bij hervatting Griekse competitie

Reacties

Bij de hervatting van de Griekse competitie heeft Marcus Berg met een hattrick de topper tussen Panathinaikos en PAOK Saloniki in het voordeel van de thuisploeg beslist (4-3). De ploeg van trainer Yannis Anastasiou blijft daardoor meedoen in de titelrace.

Hattrick Berg bij hervatting Griekse competitie

De Super League werd eind februari stilgelegd wegens de ongeregeldheden in de topper tussen Panathinaikos en Olympiakos Piraeus (2-1), toen de thuisfans het veld bestormden, er brandende fakkels het veld op werden geslingerd en de politie werd bekogeld met stenen. Het was alweer de derde keer dit seizoen dat de competitie werd onderbroken wegens supportersgeweld.

Om nieuwe excessen te voorkomen zaten er dit weekend geen toeschouwers op de tribune tijdens de diverse wedstrijden. Desondanks maakten Panathinaikos en PAOK er een aantrekkelijk schouwspel van. Na de 1-0 van Berg nam PAOK de leiding (2-1), om vervolgens mede dankzij het tweede en derde doelpunt van de Zweedse ex-PSV'er alsnog met 4-3 te verliezen.

Dankzij die zege staat de club van David Mendes da Silva, die net als Hedwiges Maduro bij PAOK niet in de wedstrijdselectie zat, tweede met evenveel punten als Olympiakos. De Griekse koploper heeft wel nog een wedstrijd tegoed. Zaterdagavond kwamen Ibrahim Afellay en zijn ploeggenoten niet in actie. Het veld van Panthrakikos was onbespeelbaar wegens hevige regenval. PAOK is derde.

Bekijk hier al onze video's