'Hasselbaink volgende week met QPR om de tafel'

Reacties

Burton Albion geeft manager Jerrel Hasselbaink toestemming om te praten met Queens Park Rangers, de club van Leroy Fer en Tjaronn Chery. Onderhandelingen met de club uit het Championship zouden volgende week plaatsvinden.

'Hasselbaink volgende week met QPR om de tafel'

Hasselbaink wordt in de Engelse media veelvuldig genoemd als topkandidaat bij QPR, dat zich begin deze maand ontdeed van manager Chris Ramsey. Eerder werd er ook al door andere clubs belangstelling getoond voor Hasselbaink, die uitstekend presteert met Burton Albion. Vorig seizoen werd hij kampioen van de League Two en ook deze jaargang doet hij mee om de bovenste plaatsen.

Sky Sports meldt nu dat Burton toestemming heeft gegeven om te onderhandelen met de Londenaren. Burton speelt zaterdag en dinsdag met zijn club thuiswedstrijden tegen respectievelijk Colchester City en Millwall. Daarna heeft hij elf dagen geen wedstrijden met de club en in die periode zou QPR met de Nederlander om de tafel willen.

Als Hasselbaink die twee wedstrijden met Burton wint, staat hij met zijn huidige club overigens op een plek die aan het eind van het seizoen recht geeft op promotie. 'Ik geef voorlopig alles aan hen, aan de club en het bestuur', reageerde hij op de speculaties. Hasselbaink was in zijn trainerscarrière ook al assistent bij Nottingham Forest en eindverantwoordelijke bij Antwerp FC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.