Hasselbaink komt goed weg bij weerzien met Stam

Roy Beerens heeft Reading-manager Jaap Stam bij het weerzien van Jerrel Hasselbaink niet kunnen helpen aan een verdiende zege (1-1).

Het Championship-duel Queens Park Rangers – Reading was een weerzien voor Hasselbaink en Stam. Van de twee oud-internationals liet vooral de oud-verdediger op Loftus Road zien aanvallend voetbal hoog in het vaandel te hebben staan. De beloning bleef met een punt mager (1-1).

Reading moest na veertien minuten in de achtervolging. Pawel Wszolek zette Queens Park Rangers met zijn eerste treffer in Londense dienst op voorsprong. Hasselbaink zag de gasten zeven minuten later al op gelijke hoogte komen door Danny Williams.

The Royals namen geen genoegen met het punt. Beerens was een van de opvallendste krachten bij de gasten. Maar de aanvaller, met Tjaronn Chery (QPR) en Joey van den Berg (Reading) een van de drie Nederlanders op het veld, was niet bij machte doelman Alex Smithies te passeren.

Door het gelijkspel blijft Reading steken op de zevende plaats. Queens Park Rangers, dat van de laatste acht duels er slechts één won, staat veertiende in het Championship.