Hasselbaink en Antwerp na één seizoen uit elkaar

Reacties

Jerrel Hasselbaink vertrekt na één seizoen alweer bij Antwerp FC. Dat heeft Saif Rubie, sportieve baas van de Belgische tweedeklasser, bekendgemaakt via twitter. Daarmee komt er voor Hasselbaink een einde aan zijn eerste klus als hoofdtrainer.

Hasselbaink en Antwerp na één seizoen uit elkaar

'Beste Antwerp-fans, ik kan bevestigen dat Jimmy Floyd Hasselbaink volgend seizoen niet meer bij ons zal zijn. Hij verrichtte uitstekend werk in moeilijke tijden', liet Rubie zondagochtend weten. 'De zoektocht naar een nieuwe trainer begint nu en we zullen klaar zijn voor volgend seizoen. Meer nieuws volgt snel.'

Een bericht op de clubwebsite bevestigde kort daarna het besluit om uit elkaar te gaan. Volgens Antwerp is in gezamenlijk overleg besloten het aflopende contract van de oud-international niet te verlengen.

Hasselbaink werd in mei vorig jaar aangesteld om de club na elf jaar terug te leiden naar de Eerste Klasse. Bovendien moest dat gepaard gaan met aantrekkelijk en aanvallend voetbal. Die doelstelling bleek te hoog gegrepen. Antwerp eindigde in de Tweede Klasse als zevende op 29 punten van kampioen Westerlo, waar Dennis van Wijk de trainer is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.