Hasi ondersteboven, trucje Stam, Wenger vol vertrouwen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

• Anderlecht won zondag in eigen huis met 1-0 van Charleroi, maar trainer Besnik Hasi was allesbehalve tevreden over het spel van zijn ploeg. Wat volgde was een even kolderieke als vermakelijke flater van de trainer… Bekijk hier de actie.

• In Frankrijk en België kwamen Gregory van der Wiel en Ronnie Stam namens Paris Saint-Germain en Standard Luik in actie. Bekijk hier de verrichtingen van de PSG-verdediger en hier die van de andere flankspeler, die een fraaie actie in huis had.

'Scoren bij je Eredivisie-debuut is leuk, ik kom nu in een fraai rijtje namen. Bovendien is zo'n actie leuk voor het publiek.'
Nick Viergever opende zondag namens Ajax tegen Vitesse (4-1) in zijn eerste competitiewedstrijd de score en kreeg de handen op elkaar door de bal door de benen van Davy Pröpper te spelen. (Ajax.nl)

'Ik wist gelijk dat zijn beslissing onomkeerbaar was. Miro is altijd heel eerlijk geweest en heeft altijd alles gegeven voor de Duitse ploeg. Hij zal als persoon en voetballer gemist worden.'
• De Duitse bondscoach Joachim Löw prijst Miroslav Klose, die maandag bekend maakte een punt achter zijn rijke interlandloopbaan te zetten.

• Geniaal en gek ligt dicht bij elkaar. Diego Armando Maradona raakte dit weekend opnieuw in opspraak toen hij een journalist een tikje gaf.  Naar verluidt zou de eeuwige vedette boos zijn geworden toen de desbetreffende journalist zijn vrouw een knipoog gaf. Bekijk hieronder de reactie van Pluisje.

Arsène Wenger heeft met Arsenal zijn eerste prijs van het seizoen al binnen. De Community Shield werd verrassend eenvoudig binnengesleept ten koste van Manchester City (3-0). In onderstaand filmpje spreekt Wenger zijn vertrouwen uit in het komende seizoen, maar geeft hij ook aan dat de concurrentie groot is.

• Je hebt veldbestormers en veldbestormers. In onderstaand filmpje zien we tijdens het oefenduel Eintracht Frankfurt-Internazionale (3-1) de aardige variant.

Manchester United begint zondag aan de Premier League tegen Swansea City. Gezien onderstaand spandoek lijkt de stad klaar voor de entree van Louis van Gaal.

Hasi ondersteboven, trucje Stam, Wenger vol vertrouwen
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.