Hartkwaal spelbreker Biabiany bij transfer Milan

Reacties

Jonathan Biabiany was deze zomer zo goed als rond met AC Milan, maar de transfer van de Parma-aanvaller werd op het laatste moment afgeblazen. Inmiddels is de ware reden bekend.

Hartkwaal spelbreker Biabiany bij transfer Milan

De 27-jarige Fransman kampt namelijk met een hartprobleem. Dat heeft zijn huidige werkgever zojuist bevestigd. 'Tijdens de medische keuring is er iets aan het licht gekomen', laat Parma-voorzitter Pietro Leonardi weten.

'Biabiany heeft last van hartritmestoornissen, bleek uit de keuring van AC Milan. Dat was voorheen nog nooit ontdekt en wij hebben daarop besloten hem voorlopig rust te gunnen', aldus Leonardi. 'Hij keert pas terug als we zeker weten dat het veilig is.'

Daarmee zijn de eerder verschenen geruchten over het afblazen van de transfer direct de kop ingedrukt. Christian Zaccardo zou volgens diverse berichten de oorzaak zijn voor het afketsen van de deal. Hij zou namelijk de omgekeerde weg naar Parma bewandelen, maar wees de mutatie af. Biabiany speelde dit seizoen al één competitieduel namens de Gialloblu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.