Hansen grijpt hoofdrol: 'Jammer dat de derby er binnenkort niet meer is'

Reacties

Sontje Hansen was zondagmiddag de gevierde man bij NEC. De aanvaller had als invaller een cruciale rol in de derby tegen Vitesse. Hij leverde de assist op de openingstreffer van Mees Hoedemakers en tekende daarna zelf voor de twee overige Nijmeegse goals.

Hansen grijpt hoofdrol: 'Jammer dat de derby er binnenkort niet meer is'
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
0 - 3
N.E.C.
N.E.C.

'Prachtig, prachtig', omschreef Hansen zijn gevoel na de wedstrijd. 'Dit had NEC nodig, maar ikzelf ook. Dit is een mooie overwinning. Dit was mijn eerste uitwedstrijd tegen Vitesse. Voor heel Nijmegen is dit belangrijk en we winnen eindelijk weer een keer. Dat ik dan belangrijk ben, is alleen maar mooi.'

Dat er geen supporters van NEC bij waren in Arnhem deerde Hansen niet. 'Ik moet eerlijk zeggen dat deze wedstrijd de mooiste is om te spelen. Dit geeft een heerlijk gevoel, ook om de zenuwen van je af te spelen. Jammer genoeg wordt deze wedstrijd binnenkort waarschijnlijk niet meer gespeeld', nam Hansen al een voorschot op een mogelijke degradatie van Vitesse.

Hansen vertelde daarnaast dat trainer Rogier Meijer flink losging na de zege. 'Iedereen was best rustig in de kleedkamer, tot de trainer binnenkwam en de mensen opzweepte. Daar gingen we even in mee, haha. Het is wel mooi. Ik ken hem als een rustige man die veel grapjes maakt en vaak lacht, dus dan is het ook wel mooi dat hij zich even laat gaan.'

Lees maandag op VI PRO een uitgebreid interview met Sontje Hansen na de derby tussen Vitesse en NEC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.