Hannover zet Schaaf na ruim drie maanden alweer op straat

Reacties

De Duitse hekkensluiter Hannover 96 heeft met het wegsturen van Thomas Schaaf voor de tweede keer dit seizoen zijn trainer ontslagen. Schaaf nam het eind december over van Michael Frontzeck, maar moet nu alweer zijn biezen pakken.

Hannover zet Schaaf na ruim drie maanden alweer op straat

Directeur Martin Bader meldt op de clubsite dat hij 'nog eenmaal een nieuwe impuls' aan het team wil geven. Hannover verloor dertien van zijn laatste veertien competitieduels en heeft tien punten minder dan nummer zeventien Eintracht Frankfurt. De pijnlijke 0-3 thuisnederlaag tegen Hamburger SV van zaterdag was het laatste optreden van Schaaf als trainer.

'Het was geen makkelijke beslissing', vertelt Bader. 'Hij heeft zijn werk altijd heel gedreven uitgevoerd en heeft er met zijn staf alles aan gedaan om positieve resultaten te halen. Helaas is dat niet gelukt', aldus de directeur.

'We weten dat het ontlopen van degradatie slechts theoretisch nog mogelijk is, maar toch willen we proberen met een nieuwe impuls een verandering teweeg te brengen' zegt Bader. Naast Schaaf vertrekken ook assistenten Wolfgang Rolff en Matthias Hönerbach bij de club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.