Hannover en Bochum in evenwicht dankzij keepers

VfL Bochum was iets beter dan Hannover 96, maar beide clubs verlieten uiteindelijk met een punt het veld: 1-1.

Bochum creëerde meer kansen, maar slaagde er niet in vaker dan eenmaal te scoren. Ook de aanvallers van Hannover bleken niet scherp. Het waren dan ook de doelmannen die verantwoordelijk waren voor de goals.

In de 62ste minuut bokste Bochums Daniel Fernandes de bal na een hoekschop voor de voeten van Jan Schlaudraff, die van dichtbij uithaalde: 1-0. En vier minuten later was het Florian Fromlowitz die de bal na een voorzet van Paul Freier niet over zijn doel tikte, maar ín zijn doel.

Hannover, waar Arnold Bruggink een kwartier voor tijd inviel, staat dertiende met dertien punten uit dertien duels. Bochum staat op veertien met tien punten, evenveel als nummer zestien Karlsruher SC. 1-0 voor Hannover