Handtekening maakt einde aan onzekerheid over Cole

Ashley Cole heeft zijn aflopende contract met Chelsea met een jaar verlengd. De 32-jarige linksback staat te trappelen om aan zijn achtste seizoen bij The Blues te beginnen.

Handtekening maakt einde aan onzekerheid over Cole

De toekomst van Cole bij Chelsea was lang onzeker. Gespeculeerd werd over een vertrek van Stamford Bridge. Paris Saint-Germain en Manchester United werden daarbij genoemd als mogelijke bestemmingen.

Maar Cole heeft die geruchten de kop ingedrukt door met Chelsea overeenstemming te bereiken. 'Ik ben blij dat ik aan mijn achtste seizoen bij Chelsea kan beginnen', zegt Cole op de website van de Londense club. 'Ik heb bijna al mijn ambities kunnen waarmaken bij Chelsea. Ik heb de Champions League, de Engelse titel en de FA Cup gewonnen. Maar je wilt natuurlijk niet stoppen met prijzen pakken. En hier kan dat.'

Cole kwam in de zomer van 2006 over van Arsenal en is sindsdien de vaste linksback van Chelsea. Nadat hij in 2009/10 de dubbel met The Blues pakte, boekte hij afgelopen seizoen ook Europees succes door met Chelsea de Champions League te winnen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen