Hamstringblessure zet Fer langdurig aan de kant

Reacties

Leroy Fer ondergaat vrijdag een MRI-scan en gevreesd wordt dat de 24-jarige middenvelder van Norwich City zes tot tien weken is uitgeschakeld met een hamstringblessure. Fer liep de kwetsuur donderdag tijdens de training op.

Hamstringblessure zet Fer langdurig aan de kant

Mocht de voormalig speler van Feyenoord en FC Twente daadwerkelijk zo lang aan de kant staan, dan mist hij een cruciale periode met Norwich. Met nog elf duels voor de boeg hebben The Canaries slechts vier punten voorspong op de achttiende plaats in de Premier League.

Sunderland bezet nu die positie - die aan het einde van het seizoen degradatie betekent - en heeft nog een wedstrijd tegoed. Norwich speelt de komende weken tegen concurrenten Aston Villa (uit), Stoke City (thuis), Southampton (uit), Sunderland (thuis), Swansea City (uit), West Bromwich Albion (thuis) en Fulham (uit), maar doet dit waarschijnlijk zonder Fer.

De vijfvoudig Oranje-international maakte ook deel uit van de 33-koppige voorselectie van het Nederlands elftal voor de vriendschappelijke interland tegen Frankrijk van woensdag 5 maart. Bondscoach Louis van Gaal maakt vrijdag zijn definitieve spelersgroep bekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.