Hamburger SV geeft Spahic nieuwe kans in Bundesliga

Reacties

Emir Spahic speelt komend seizoen voor Hamburger SV. De Bosnische verdediger werd in april dit jaar wegens wangedrag ontslagen bij Bayer Leverkusen.

Hamburger SV geeft Spahic nieuwe kans in Bundesliga

Het talent van de 34-jarige Spahic is nooit een punt van discussie geweest, maar wel is het een speler bij wie de stoppen kunnen doorslaan. Zoals in april van dit jaar, toen hij met Bayer Leverkusen werd uitgeschakeld in de strijd om de DFB-Pokal. Na de verloren strafschoppenserie tegen Bayern München in de kwartfinale ging hij flink over de schreef.

Spahic kreeg het aan de stok met een steward, waarna hij een kopstoot uitdeelde. Ook haalde hij een paar keer uit naar ander veiligheidspersoneel. In Leverkusen werd zijn tot 2016 doorlopende contract direct verscheurd, waardoor HSV hem nu transfervrij kan inlijven. In Hamburg tekent hij een contract voor een seizoen.

Niet alleen persoonlijk wil hij daar zijn geschonden blazoen oppoetsen, ook met het nationale team staat hem komend jaar nog heel wat werk te doen. Bosnië staat voorlaatste in groep B van de EK-kwalificatie, maar met twee overwinningen op rij is de ploeg met de 79-voudige international aan een comeback begonnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.