Halmstads BK laat Sparv nog niet naar Groningen gaan

De komst van Tim Sparv is minimaal een half jaar uitgesteld. FC Groningen verwacht 'een dezer dagen' een andere middenvelder te verwelkomen.

Halmstads BK laat Sparv nog niet naar Groningen gaan

Sparv was een van de beoogde aankopen om de smalle selectie te versterken. Maar Halmstads BK wil de Finse middenvelder voorlopig niet laten gaan, zo bleek maandag tijdens bij onderhandelingen in Zweden.

'De wedstrijd die zij maandag speelden, was van groot belang voor hen en helaas ging de wedstrijd verloren', aldus directeur Hans Nijland op de website van FC Groningen. 'Mede daardoor hebben ze besloten Tim Sparv niet voor het einde van de Zweedse competitie af te staan. Wij streven ernaar hem na de winterstop alsnog toe te voegen aan de selectie.'

FC Groningen heeft daarom de aandacht verlegd. 'Voor de korte termijn hebben we een andere middenvelder op het oog, waarmee we momenteel in onderhandeling zijn', aldus Nijland. 'We hopen met hem één dezer dagen tot een akkoord te komen.'

Trainer Ron Jans heeft de belofte Jeffrey Rijsdijk definitief overgeheveld naar de A-selectie. De 21-jarige middenvelder is afkomstig van Sparta Rotterdam, waar hij afgelopen seizoen zijn debuut maakte in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen