'Haller en Boymans kunnen samen ook goed oorlog maken'

Reacties

De clubleiding van FC Utrecht sluit niet uit dat spits Sébastien Haller in geval van nood ook samen met de van een blessure herstellende Ruud Boymans kan spelen. De club gaat de komende tijd bekijken of het de jonge Fransman definitief overneemt van AJ Auxerre.

'Haller en Boymans kunnen samen ook goed oorlog maken'

Afgelopen zondag maakte Haller grote indruk door thuis tegen FC Dordrecht (6-1) vier keer te scoren. Daarmee deed de twintigjarige spits direct waarvoor hij in de winter werd gehaald: de geblesseerde topscorer Boymans adequaat vervangen. Auxerre verhuurt Haller voor een half jaar aan FC Utrecht, dat daarbij een optie tot koop heeft bedongen.

'Na de blessure van Boymans hebben we met hem adequaat gehandeld', aldus manager spelerszaken Edwin de Kruijff. 'De komende maanden kunnen we dagelijks de ontwikkeling van Haller in de gaten houden. Ook als Boymans is hersteld, zijn er opties. Samen zouden ze voorin ook goed oorlog kunnen maken', meent De Kruijf. Hij doelt daarmee op een eventueel slotoffensief.

Met zijn vier doelpunten tegen FC Dordrecht voegde Haller zich bovendien bij een bijzonder gezelschap. Na Leo van Veen en Igor Gluscevic is hij de derde speler van de club met vier treffers in een competitieduel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.