Haller bedankt voor transfer naar CSKA Moskou

Reacties

Sébastien Haller heeft de belangstelling van CSKA Moskou afgewezen. De Russen brachten een bod uit, maar de spits heeft geen zin in een tussentijds vertrek.

Haller bedankt voor transfer naar CSKA Moskou

De huidige koploper van Rusland was met een bod van ongeveer negen miljoen euro bereid ver te gaan voor de 21-jarige Fransman. FC Utrecht staat open voor een eventuele transfer, die mogelijk is omdat in Rusland de transfermarkt nog open is.

Zover komt het niet, omdat Haller niet naar Rusland wil verkassen. 'Ik wil in een West-Europees land voetballen', aldus de aanvaller, die eerder al nadrukkelijk in de belangstelling stond van een keur aan Engelse clubs. Ook in Duitsland is zijn naam al opgedoken.

Haller staat bij FC Utrecht dit seizoen op elf treffers in twintig Eredivisie-duels. In de strijd om de KNVB-beker, waarin de Domstedelingen tegen revelatie VVSB uitkomen in de halve finale, was hij in drie optredens vier keer trefzeker.

Utrecht nam Haller in januari 2015 over van Auxerre. Uiteindelijk lichtte de club een optie om hem voor acht ton definitief in te lijven. Zijn huidige contract loopt nog tot de zomer van 2019.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.